Resurse educationale

 

CURS GRATUIT DE LIMBA RROMANI

Centrul Romilor pentru Intevenție Socială și Studii – Romani CRISS organizeaza un curs gratuit de limba rromani. Pentru mai multe detalii puteti descarca Invitatia, iar pentru inscriere completati Formularul de inscriere. Termenul limita pentru aplicare este 5 octombrie 2016 !

 

 

PROGRAMUL DE FELLOWSHIP NICOLAE GHEORGHE

Centrul Romilor pentru Intevenție Socială și Studii – Romani CRISS a lansat programul de Fellowship Nicolae Gheorghe, destinat tinerilor absolvenți ai universităților cu profil de sociologie și asistență socială și studenților în an terminal în cadrul universităților cu profil de sociologie și asistență socială. Scopul programului este să sprijine implicarea comunitară a unui tânăr rom, facilitând inițial familiarizarea acestuia cu filosofia activismului, așa cum a fost ea expusă de regretatul Nicolae Gheorghe. Programul de Fellowship Nicolae Gheorghe este o inițiativă lansată de Romani CRISS, pentru a onora memoria părintelui nostru fondator, Nicolae Gheorghe, inițiator al mișcării rome și renumit activist rom.

PROGRAMUL DE BURSE LIVIA PLAKS MEMORIAL SCOLARSHIPS

Centrul Romilor pentru Intevenție Socială și Studii – Romani CRISS a lansat programul de burse “Livia Plaks Memorial Scholarship”, adresat studenților romi din România, care studiază la zi în cadrul universităților acreditate din România următoarele domenii: drept, psihologie și științele educației, sociologie și asistență socială, științe politice, relații internaționale, jurnalism, științe administrative, comunicare, automatică și calculatoare. Scopul programului este să sprijine continuarea studiilor studenților romi și implicarea acestora în promovarea drepturilor minorității etnice a romilor.

Descarca documentatia completa:

Facebooktwitterlinkedinyoutube